quecommunicatie@gmail.com

Website check

Freelance online marketeer

Online gevonden worden

Als je een website hebt, wil je natuurlijk ook dat die bezoekers trekt. Bezoekers die uiteindelijk klanten worden van de producten of diensten die jij biedt. Alleen, hoe zorg je dat je de juiste mensen online bereikt? En dat jouw website gevonden wordt? Hiervoor is het belangrijk dat je een website hebt die geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Een website scan biedt je snel inzicht in de online score. En met een zoekwoorden onderzoek kom je te weten waar jouw doelgroep online op zoekt.

Waarom een website check?

Er is een groot aantal punten belangrijk als het gaat om het optimaliseren van je website. Waarom staat de ene website wel in de top 3 van de organische zoekresultaten en de andere website niet? Een geoptimaliseerde site en het gebruik van de juiste zoekwoorden helpen om te zorgen dat de website hoog in de zoekmachines getoond wordt. Krijg jij niet het verkeer binnen dat je verwacht? Wordt jouw website niet op de eerste pagina van Google getoond? Met andere woorden, heb je hulp nodig om te kijken waar je jouw website kunt verbeteren?

Website check
website scan

Website scan

Bij de betaalde website scan van Que?! Communicatie wordt jouw website op 50 SEO punten beoordeeld. Hierbij worden zowel technische kenmerken, zoals laadsnelheid van de website en of de website responsive is, als SEO kenmerken bekeken. Bevat jouw homepage bijvoorbeeld maar één h1 titel en meerdere relevante h2 titels? Met de website scan heb je een basis document in handen waarin duidelijk wordt aangegeven wat er verbeterd kan worden aan de huidige website. En op basis waarvan een vervolg strategie bepaald kan worden om te zorgen dat de website een hoge(re) positie in de zoekmachines bereikt.

zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden onderzoek

Waar zoekt jouw doelgroep eigenlijk op? Om jouw beoogde publiek te bereiken is het belangrijk om te kijken op welke relevante woorden in de zoekmachines gezocht wordt. Met een zoekwoorden onderzoek breng ik de belangrijkste zoekwoorden voor jouw website in kaart. Zo weet je precies waarop de doelgroep zoekt. En welke woorden je in jouw teksten moet verwerken.

Ps. Wist je dat je bij Que?! Communicatie ook een gratis website scan kunt aanvragen? Doe dit vandaag en ontdek snel waar er kansen liggen voor jouw site om te verbeteren!


Que?! Communicatie gebruikt SEMrush, de all-in-one marketing toolkit!

SEMrush