Wil je weten of jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines? Doe dan de gratis website check! Wij checken jouw website op diverse belangrijke (technische) SEO punten. En laten je precies zien wat er verbeterd kan worden om beter zichtbaar te zijn in Google. Je kunt direct met de praktische adviezen aan de slag gaan. Natuurlijk kunnen we je hier ook bij helpen. Ben je op zoek naar een uitgebreidere analyse? Dan kan onze Premium Website check je verder helpen. Ontdek hier alles over een SEO website check.   

  Bij het versturen van de aanvraag accepteer ik de Algemene Voorwaarden van Que?! Communicatie
  gratis website scan

  Online gevonden worden

  Als je een website hebt, wil je natuurlijk ook dat die bezoekers trekt. Bezoekers die uiteindelijk klanten worden van de producten of diensten die jij biedt. Alleen, hoe zorg je dat je de juiste mensen online bereikt? En dat jouw website gevonden wordt? Hiervoor is het belangrijk dat je een website hebt die geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Een website scan biedt je snel inzicht in de online score. Onze SEO website check analyseert jouw website op verschillende punten. Je kunt een gratis website scan aanvragen of een Premium SEO website check laten uitvoeren.

  Waarom een website check

  Er is een groot aantal punten belangrijk als het gaat om het optimaliseren van je website. Waarom staat de ene website wel in de top 3 van de organische zoekresultaten en de andere website niet? Een geoptimaliseerde site en het gebruik van de juiste zoekwoorden helpen om te zorgen dat de website hoog in de zoekmachines getoond wordt. Krijg jij niet het verkeer binnen dat je verwacht? Wordt jouw website niet op de eerste pagina van Google getoond? Met andere woorden, heb je hulp nodig om te kijken waar je jouw website kunt verbeteren? Wij stellen graag een SEO website check voor je op. Je kunt de homepage laten nalopen of juist een specifieke pagina op de website. Heb je een pagina die maar niet goed wil ranken in Google of die niet goed converteert? Wij kijken graag naar mogelijke oorzaken in de website check.

  Premium SEO website check

  Wij stellen graag een premium SEO website check voor je samen. Hierbij lopen we jouw website na op het gebied van:

  • Techniek
  • Content
  • Autoriteit

  Verschil gratis website scan en premium check

  Bij een gratis website scan checken we je website op een beperkt aantal punten. En zullen we alleen de hoofdlijnen aanstippen. Bij de Premium SEO website check wordt jouw website tot in de puntjes nagelopen. Zo zullen echt alle mogelijke verbeterpunten boven water komen. Met de website check heb je een basis document in handen. Hierin wordt duidelijk aangegeven wat er verbeterd kan worden aan de huidige website. En op basis waarvan een vervolg strategie bepaald kan worden. Natuurlijk om te zorgen dat de website een hoge(re) positie in de zoekmachines bereikt.

  Techniek van website

  In de Premium SEO website check kijken we onder meer naar technische kenmerken. Zoals de laadsnelheid van de website en of de website responsive is. Ook kijken we naar zaken als het gebruik van een sitemap en een robots.txt-bestand. Met de uitkomsten van de technische analyse ontdek je hoe de website technisch scoort in de zoekmachines. En wat hier verbetert kan worden.

  Onpage content

  Natuurlijk kijken we in de website check naar de content op de website zelf. Hierbij komen punten als zoekwoorden, het gebruik van headings en meta’s voorbij. Bevat jouw homepage bijvoorbeeld maar één h1 titel en meerdere relevante h2 titels? En hebben de pagina’s op de website meta titels en meta omschrijving? Ook kijken we natuurlijk naar het gebruik van afbeeldingen op de website. Als we zoekwoorden tegenkomen die interessant zijn voor de website, worden deze hier gelijk meegenomen.

  Check autoriteit

  Voor de zoekmachines is het belangrijk dat een website autoriteit heeft. Dit kun je onder meer bereiken door links vanaf andere, hoge autoriteit websites naar jouw website te hebben. Bij de autoriteit van de website kijken we in de website check onder meer naar het aantal backlinks en de kwaliteit hiervan. Hoeveel websites linken naar jouw website? We kijken verder ook onder meer vanuit welke sector er links naar de website komen. En of dit aansluit bij de sector van de organisatie.

  Verbeteren website doorvoeren

  Met de Premium SEO website check heb je een uitgebreid document voorhanden om verbeteringen aan je website door te voeren. Natuurlijk zullen we de website check met je doornemen, zodat we eventuele vragen gelijk kunnen beantwoorden. Vind je het lastig om de wijzigingen zelf door te voeren? Wij helpen je graag! Vraag vandaag nog een gratis of premium scan aan. We maken graag een rapportage specifiek voor jouw website voor je! En ontdek hoe je jouw website kunt verbeteren voor Google.