Que?! Communicatie

Wie zit erachter

Flutter

Sergi

Flutter Apps, WordPress sites, System management

SEO Content

Debby

SEO specialist, Content schrijfster, Social Media

Wie vormt het team van Que?! Communicatie?

Leuk dat je onze website komt bezoeken. Wil je weten wie er achter Que?! Communicatie zit? We stellen ons natuurlijk graag aan je voor. Wij zijn Sergi en Debby. Vanuit het bruisende Barcelona werken we voor klanten in zowel Nederland als Spanje en Engeland. 

Leer Sergi beter kennen

Binnen Que?! Communicatie houdt Sergi zich bezig met het ontwikkelen van Flutter Apps en websites. Gezien zijn technische achtergrond neemt Sergi ook de technische verbetering voor websites voor zijn rekening. Hij heeft ruime ervaring met programmeren, hij begon hier namelijk op zijn 8ste al mee. Toen hij 20 jaar was, werkte hij als systeembeheerder Linux en Windows voor een Europees internetbedrijf in Barcelona.

Zijn eerste bedrijf in open source startte hij met 25 jaar. Hier programmeerde Sergio en zijn medewerkers in PHP. En beheerden ze Linux servers voor klanten. In de jaren daarna is zijn kennis en ervaring steeds verder uitgebreid. Sergi heeft zich de laatste jaren steeds verder gespecialiseerd in het ontwikkelen van Apps. Eén van de Apps die Sergi heeft ontwikkeld in Flutter is door 4YFN geselecteerd als leverancier voor de bezoekers van de grootste beurs en het event voor ontwikkelingen in de mobiele sector.

Sergi is geboren en getogen in Barcelona. Hij spreekt diverse talen. Zijn moedertalen zijn Spaans en Catalaans. Daarnaast spreekt hij ook vloeiend Engels. En kan hij in het Nederlands een korte conversatie houden. Leuk om te weten: Sergio spreekt ook een aantal woorden Japans.

Maak kennis met Debby

Debby geeft de klanten van Que?! Communicatie advies over optimalisatieslagen voor hun website. Zij kan dit ook gelijk oppakken. Verder helpt Debby klanten aan pakkende teksten. Tijdens haar studie communicatiemanagement & Voorlichting ontdekte zij haar passie voor schrijven. De opleiding werd namelijk gedeeltelijk bij de School voor Journalistiek gegeven. Ook heeft zij zich gedurende haar studie gespecialiseerd in externe communicatie. Met de opkomst van internet en social media is zij haar kunsten steeds meer gaan inzetten voor online marketing.

In Nederland heeft Debby jarenlang als communicatieadviseur in de non-profit sector gewerkt voor diverse bedrijven. Tijdens haar loopbaan heeft zij er altijd voor gezorgd dat tekstschrijven onderdeel van haar functie was. En tijdens haar verschillende functies kwam zij in aanraking met SEO. Met een leergierige insteek heeft zij de kneepjes van het vak geleerd. Ook ontdekte zij dat SEO en tekstschrijven een gouden combinatie zijn. Ze vullen elkaar aan – beide zijn nodig om een website organisch te positioneren in Google.

Toen Debby begin 2011 naar Barcelona verhuisde, was dit natuurlijk geen reden om te stoppen met werken in online marketing. Zij heeft voor een internationaal marketingbureau gewerkt, voordat zij als freelancer aan de slag is gegaan. Sinds haar komt naar Barcelona, heeft Debby op een hoog niveau Spaans leren spreken. Nederlands is haar moedertaal, ook de Engelse taal beheerst zij volledig.

Werkplek Que?! Communicatie

Als freelancers helpen Sergi en Debby je graag op afstand. Wij kunnen namelijk ons werk vanaf elke plek doen. Nou ja, zolang we maar over internet beschikken. En email, skype en telefoon bieden mogelijkheden om met elkaar in contact te staan. Mocht je een keer persoonlijk willen afspreken, kunnen we dit zeker bespreken. Wij kunnen naar Nederland komen. En natuurlijk ben je altijd welkom om ons in Barcelona te bezoeken.

Wil je meer over ons te weten komen? Of kijken wat we voor je kunnen betekenen? Stuur ons dus vooral een mail zodat we elkaar kunnen spreken! We plannen graag een virtueel kopje koffie of thee.