quecommunicatie@gmail.com

Online marketing

Freelance online marketeer

Online marketing specialist

Het werkveld van online marketing wordt steeds uitgebreider. Specialistische hulp kan uitkomst bieden om te zorgen dat een website goede resultaten behaald in de online zoekmachines. Taken als zoekmachine marketing, social media marketing, online adverteren en mobile marketing vereisen de benodigde kennis en inzicht in de factoren die bepalen of jouw inspanningen succesvol zijn. Of juist niet….. Met online marketing uitbesteden help ik je graag om te slagen.

Online marketing uitbesteden

Wat zijn taken die je uit handen kunt geven als bij het online marketing uitbesteden? Er zijn vele activiteiten en specialisaties mogelijk in het werkveld van online marketing. Bij Que?! Communicatie ben je aan het juiste adres voor de onderstaande specialistische hulp. Samen bepalen we de strategie en doelstellingen om te zorgen dat de inspanningen de juiste resultaten opleveren.

online marketing
website zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Als je beter gevonden wilt worden in de zoekmachines of juist jouw hoge positie hier wilt behouden, is website zoekmachine optimalisatie (SEO) onmisbaar. Als freelance online marketeer help ik je graag om te zorgen dat jouw website geoptimaliseerd is voor de zoekmachines om hier goed te scoren. De gebruiksvriendelijkheid van de website voor de bezoekers verlies ik natuurlijk niet uit het oog.

linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden

Links vanaf andere, hoge autoriteit websites, helpen om het online profiel van de website te versterken. Alleen, hoe vind je relevante websites? En hoe zorg je dat de links vanaf andere websites kwalitatief zijn? Door linkbuilding aan mij uit te besteden, neem ik dit hele proces uit handen. Ik zet mijn netwerk met hoge kwaliteit websites graag in om te zorgen dat jouw website een natuurlijk linkprofiel krijgt.

social media specialist

Social Media Specialist

Als organisatie is een profiel op een social media kanaal het in deze digitale tijd onmisbaar. Als Social Media specialist help ik je om het meeste uit het kanaal waar jouw doelgroep zich bevindt te halen. Hierbij kijk ik graag welk kanaal voor jouw bedrijf interessant is, welke content je kunt plaatsen, hoe je interactie kunt krijgen en hoe je door middel van advertenties campagnes resultaten boekt.

google adwords

Google Adwords (SEA)

Advertentie campagnes met Google Adwords geven over het algemeen snel resultaten. Wil je (tijdelijk) meer bezoekers naar je website trekken? Heb je een bepaald product of een specifieke dienst die je onder de aandacht wilt brengen? Graag help ik je bij het opzetten, beheren en optimaliseren van Google Adwords.