Ben je benieuwd naar de klanten waarvoor ik vol enthousiasme voor aan de slag ga? Of waarvoor ik gewerkt heb? In dit overzicht vind je een greep uit de opdrachtgevers van Que?! Communicatie. De werkzaamheden omvatten onder andere teksten schrijven, social media kanalen beheren en SEO activiteiten om te zorgen dat websites hoog scoren in de zoekmachines.

Longcopy reisblog

Voor een website met informatie over vakanties schrijf ik artikelen van ruim 2500 woorden over allerlei plekken in Afrika.

Van Dongen Online

Voor de klanten van Van Dongen Online ben ik als SEO specialist betrokken bij de positionering van de website en het schrijven van teksten.

Ecommerce Mangers Spanje

Bij het internationale marketing bureau Ecommercemangers.com heb ik diverse Europese klanten geholpen met onpage en offsite SEO, teksten schrijven en social media beheer.

INVK

Voor dit instituut voor kennisoverdacht heb ik een social media analyse gemaakt om doelgroepen in kaart te brengen. Verder is er onpage SEO advies gegeven.

klant power2go

Power2go

Voor de Spaanse start-up Power2go beheer ik alle social media kanalen en de website. Dit in zowel het Engels als het Spaans.

klant discover benelux

Magazine Discover Benelux

Voor het (online) magazine Discover Belenux neem ik interviews in het Nederlands af, waarna ik artikelen in het Engels schrijf.

barcelonamom

Barcelonamom

Persoonlijk blog over leven in Barcelona als werkende mama van 2 kids. Ook veel reistips en lifestyle artikelen zijn hier te vinden.

Wil je ook samenwerken met Que?! Communicatie? Dan dan vooral contact met me op voor een vrijblijende kennismaking. Zo kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.