Ben je benieuwd hoe goed jouw website geoptimaliseerd is voor Google? Vraag dan nu de gratis website analyse aan! 

  Bij het versturen van de aanvraag accepteer ik de Algemene Voorwaarden van Que?! Communicatie
  gratis website scan

  Gratis website scan!

  Met de gratis website analyse van Que?! Communicatie ontdek je snel of jouw website geoptimaliseerd is. Geoptimaliseerd om goed gevonden te worden in de organische zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Ook wordt zo duidelijk of en waar er nog verbeterpunten zitten. Laat je gegevens achter en je ontvangt een gratis SEO scan met een analyse, tips en nog veel meer.

  Waarom een gratis website analyse?

  Je hebt een website die bezoekers trekt en waar bijvoorbeeld bestellingen worden geplaatst. Alleen, een website is eigenlijk nooit af. Deze kan nog beter presenteren. Een hogere positie in Google betekent normaal gesproken ook meer bezoekers. En mogelijk meer bestellingen. Als je een gratis website analyse aanvraagt, ontdek je waar jouw website verbeterd kan worden.

  Onderdelen gratis SEO scan

  In de gratis SEO scan bekijken we kort naar diverse punten. Zaken die belangrijk zijn voor de organische positionering, als ook voor de bezoekers van de website. Je wilt tenslotte dat je website goed in Google scoort. En dat bezoekers je website gebruiksvriendelijk vinden. Je hebt er niets aan als bezoekers je site gelijk weer verlaten, bijvoorbeeld omdat deze heel lang nodig heeft om te laden.
  • Gebruikt je website zoekwoorden en is deze hierop vindbaar?
  • Heeft je website autoriteit? Ontvangt deze bijvoorbeeld backlinks?
  • Maakt de website ook gebruik van social media?

  Gepersonaliseerde website scan

  Wij maken voor iedere gratis website scan een gepersonaliseerd rapport. Zo ontvang je data waar je daadwerkelijk iets aan hebt. En geen standaard antwoord 13 in een dozijn rapport. De geboden informatie is geheel gericht op jouw website en bevat daardoor uitsluitend unieke content. Vraag nu een gratis website scan aan! Wil je je website gelijk op alle belangrijkste punten zoals techniek en content laten checken? Vraag dan een Premium SEO website check aan!