Samenwerken

Praktijk ervaring

Als freelance online marketing consultant bied ik diensten als content marketeer, kun je online marketing uitbesteden aan mij en doe ik graag een website check voor je. Met mijn ruime werkervaring, zowel als freelance online marketing consultant als bij internationale marketing bureaus, help ik je graag om de positie van jouw website in de organische zoekmachines te verbeteren en te behouden.

Ik vind het een uitdaging om voor iedere samenwerking een passend werkend plan op te stellen met zichtbare resultaten!

In mijn loopbaan heb ik voor allerlei soorten klanten gewerkt, in diverse branches en voor bedrijven van verschillende grootte. Hierdoor heb ik veelzijdige kennis kunnen opdoen. En vanuit de praktijk weet ik wat wel en niet werkt om te zorgen dat jouw website goed organisch gepositioneerd wordt.

Als freelance online marketing consultant kun je me inhuren voor een eenmalige opdracht of we kunnen samen een langere, doorlopende samenwerking aangaan. De werkwijze personaliseer ik voor jouw bedrijf, zodat je altijd een op-maat oplossing geboden krijgt.

freelance online marketing consultant

Achtergrond Debby, freelance online marketing consultant

Freelance online marketing consultant op afstand

Tijdens mijn studie communicatiemanagement & voorlichting ontdekte ik al snel mijn passie voor schrijven. In mijn loopbaan heb ik dan ook altijd gezorgd dat tekstschrijven tot mijn functie behoorde. En tijdens verschillende banen kwam ik in aanraking met SEO. Met een leergierige insteek heb ik de kneepjes van het vak geleerd. Ik merk dat de combinatie tekstschrijven en SEO goed werkt, doordat ze elkaar aanvullen. En beide nodig zijn om een website te positioneren.

Toen ik in 2011 naar Barcelona verhuisde was dit natuurlijk geen reden om niet door te gaan met werken in online marketing. Als freelance online marketing consultant help ik je graag op afstand. Dat maakt voor mijn werk niets uit, aangezien ik vanaf elke willekeurige plek kan werken. Zolang ik maar over internet beschik natuurlijk. En email, skype en telefoon bieden mogelijkheden om met elkaar in contact te staan. Mocht je een keer persoonlijk willen afspreken, kunnen we dit zeker bespreken, ik kan zeker naar Nederland komen. Of kom me gerust in Barcelona bezoeken 🙂

Wil je meer over mij te weten komen? Of kijken hoe ik je kan helpen? Ik vind het altijd leuk om direct contact te hebben. Stuur me dus vooral een mail zodat we elkaar kunnen spreken! Je kunt mijn gehele profiel ook op LinkedIn bekijken.

Wil je meer over mij persoonlijk te weten komen? Bezoek dan ook mijn website www.barcelonamom.com, waar ik over mijn leven in Barcelona schrijf.