Content Marketeer

Aansprekende teksten. Iedereen zoekt ze voor bijvoorbeeld de website, een blog of voor drukwerk, alleen niet iedereen kan ze ook schrijven. Als content marketeer help ik je graag aan teksten die de doelgroep aanspreken en die geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines. Door sterke content te gebruiken, kun je je als bedrijf onderscheiden van de concurrenten. Mijn werk als content marketeer stopt echter niet bij alleen het schrijven van goede teksten. Ook zoek ik passend beeldmateriaal of eventueel video´s om bij de tekst te gebruiken.

Waarom een content marketeer gebruiken?

Teksten zijn een belangrijk middel om aan de naamsbekendheid van een merk te werken. En om een eenduidig beeld naar klanten te sturen, zijn aantrekkelijke teksten onmisbaar. Teksten die bijdragen aan (meer) bezoekers voor de website en die ervoor zorgen dat bezoekers uiteindelijk klanten worden die een dienst of product afnemen. Het is daarbij belangrijk dat de teksten de specifieke doelgroep aanspreken. De gebruiksvriendelijkheid van het navigeren over de website wordt hierbij niet uit het oog verloren. Als content marketeer maak ik me graag bekend met jouw bedrijf, om te zorgen dat de teksten passend zijn voor jouw organisatie.

Content marketeer diensten


Als content marketeer bied ik verschillende diensten. Als je meer wilt weten over wat ik voor jouw organisatie kan betekenen, of een offerte op maat wilt ontvangen, neem dan gerust vrijblijvend contact op. Ik heb ervaring met schrijven voor verschillende sectoren, waardoor ik me snel met een onderwerp vertrouwd maak. Websites over wonen en lifestyle, reizen, beauty en gezondheid, marketing blogs; ik heb voor diverse klanten teksten in verschillende stijlen geschreven.

 

seo tekstschrijver

SEO tekstschrijver

Als SEO tekstschrijver weet ik wat zoekmachines zoals Google verwachten van een tekst om deze goed te laten scoren in de organische zoekresultaten. Van H1 & H2 titels en de meta titel & meta omschrijving tot productomschrijvingen en landingspagina´s rondom een specifiek zoekwoord, ik schrijf passende teksten voor jouw website. Ook het redigeren van bestaande teksten behoort tot mijn diensten.

zakelijk bloggen

Zakelijk bloggen

Heb je een blog (op je website) en ben je op zoek naar posts zodat je blog actueel blijft? Graag stel ik een contentkalender op en verzorg de inhoud van de teksten om te zorgen dat je regelmatig nieuwe content kunt plaatsen. Natuurlijk zorg ik ervoor dat de teksten geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines zodat ze ook daadwerkelijk bijdragen aan de positionering van de website.

content creatie

Content creatie

Ben je op zoek naar iemand die teksten voor jouw organisatie kan schrijven? Of het nu om teksten voor online kanalen gaat of voor offline media, als content marketeer sta ik voor je klaar. Een persbericht om naar de media te versturen, een tekst voor een flyer of een whitepaper over een specifiek onderwerp: ik schrijf de teksten graag.

contact

Contact

Ben je op zoek naar teksten om jouw doelgroep met de juiste toon en boodschap aan te spreken? Neem dan vooral vrijblijvend contact op om verder te praten!

 

‘A word after a word after a word is power’
– Margaret Atwood –