Wil je voor jouw organisatie een App laten maken? Dan wil je vast ontdekken wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Mogelijk heb je al een uitgedacht idee over wat de mogelijkheden met de App voor jouw dienst of product moeten zijn. Of weet je wat de App moet betekenen voor de organisatie, maar heb je nog niet geheel doordacht wat hij allemaal moet kunnen. En hoe gaat dat vervolgens: een App laten ontwikkelen? Of je nu een start-up bent of al een langer bestaand bedrijf, bij ons ben je aan het juiste adres. Voor zowel een iPhone App, een Android Smartphone App, een iPad App of een Android tablet App!

Wil je een App laten maken en ben je benieuwd hoe dit gaat? Vraag gratis meer informatie aan. Je hoeft alleen maar op de onderstaande knop te drukken!

Waarom een App

Apps zijn niet meer weg te denken uit onze technologische maatschappij. Eigenlijk heeft iedereen met een smartphone of tablet wel één of meerdere Apps hierop staan. Een App voor jouw product of dienst helpt je te onderscheiden van je concurrenten. Het is voor een onderneming en de doelgroep een waardevolle aanvulling, naast bijvoorbeeld een website of blog. Alleen, je zult een App maar één keer ontwikkelen. En dat wil je dan natuurlijk ook gelijk goed doen.

App laten ontwikkelen

Een App laten ontwikkelen is een uitgebreid proces, waar meer bij komt kijken dan je mogelijk in eerste instantie denkt. Daarom staan de professionals van Que?! Communicatie voor je klaar om je te begeleiden. Wij nemen je mee door het proces. Van het idee, tot de ontwikkeling en optimalisatie. En alle stappen die ertussen liggen natuurlijk. Vragen als ´Wie is de doelgroep?, ‘Welke toepassingen passen hierbij?’ ‘Ben je op zoek naar een App voor iOS en/ of Android?’ en ‘Wat is het doel van de App precies?’ zullen we samen doornemen. En kijken wat het beste bij jouw idee en binnen het beschikbare budget past.

Strategie als uitgangspunt

Wij bekijken een App laten maken niet vanuit de techniek, maar met een business gedachte. Een goede strategie als uitgangspunt is belangrijk. Je wilt tenslotte voorkomen dat je straks een App hebt waar niemand iets mee kan of doet. Natuurlijk kunnen wij je alles vertellen over de verschillende mogelijkheden om een App te laten ontwikkelen. Heb jij bijvoorbeeld wel eens gehoord van een Native App, een Hybride App of een Progressive Web App (PWA)? En wat zijn de verschillen voor Apps voor Android en iOS? Wij lichten het toe en adviseren je graag wat het beste bij jouw idee past.

App ontwikkelen kosten

Het maken van een App is vaak geen goedkope aangelegenheid. Wij snappen dat dit ook meespeelt bij het beslissen om wel of geen App te laten maken. Daarom zullen wij altijd transparant en open zijn over de verwachte App ontwikkelen kosten. En laten zien dat maatwerk Apps ook betaalbaar kunnen zijn. Om je alvast een idee te geven: dit kan variëren van enkele duizenden euro’s tot over de tienduizend euro. Het is dus zeker niet zo dat het laten maken van een App altijd meer dan tienduizend euro gaat kosten.

De App ontwikkelen kosten hangen af van bijvoorbeeld de functionaliteiten. Een App met veel schermen, animaties en functies zal meer kosten dan een statische App met bijvoorbeeld maar één functionaliteit. Om een passende offerte te kunnen maken, zullen we daarom altijd vrijblijvend met elkaar in gesprek treden. Zo komen we erachter wat jij van de App verwacht. En kunnen wij een gepersonaliseerde offerte maken. Klik hier om direct een vrijblijvende afspraak aan te vragen.

app laten maken

Waarom kiezen voor Que?! Communicatie

Que?! Communicatie begeleidt je graag bij het kiezen van een platform en de strategie voor jouw App laten maken. Hierbij houden we rekening met het budget en de wensen. Wij maken App voor platforms als Android en iOS. Ook voor een PWA zijn wij dé partij. Natuurlijk nemen we graag de eventuele vragen die je hebt door. En kijken we in een kennismakingsgesprek wat de beste opties voor jouw idee zijn.

Ben je op zoek naar een App ontwikkelaar? Neem vooral contact op met Que?! Communicatie.
Vertel ons wat je in gedachten hebt voor de nieuwe APP en wij kijken graag samen naar de beste oplossing voor jouw bedrijf!